NSB Dudzele staat ondermeer in voor het onderhoud van de Herdenkingskapel en de kruisen van het ereperk van de Oud-strijders.
We organiseren de jaarlijkse 11 novemberherdenking, voordrachten op school, daguitstap naar oorlogssites, enz.
Logistiek is dit alles enkel mogelijk door de gewaardeerde inzet van de vele vrijwilligers.
Natuurlijk komt daar ook een serieus kostenplaatje bij kijken. Onze vereniging is enig in zijn soort in die zin dat we geen lidkaarten verkopen. Door giften en de grote belangstelling van vele sympathisanten op onze 11 novemberherdenking en de daarop volgende feestmaaltijd met tombola kunnen we ons financieel behelpen.
Hoe beter bij kas hoe mooier we onze 11 november herdenking kunnen organiseren.
Bent U onze organisatie gezind en wenst U ook een vrije bijdrage te storten, als gift, dan kan dit op het rekening nr 380-0012364-19 van NSB Dudzele.

Wenst U te storten als een van onze hoofdsponsors dan wordt het logo van uw zaak, firma, vermeld op onze affiches
Op vraag is factuur te verkrijgen.

Alvast bedankt voor Uw steun.

SPONSORING

Aan Onze Sponsors

Gelukkig zijn er mensen zoals jullie, waardoor onze geschiedenis niet kan vergeten worden.